Ons verhaal

Just Clean dekenwasserij is gespecialiseerd in het wassen van paardendekens en levert deze dienst in Nederland, België en Duitsland. Zo werken we bijvoorbeeld samen met groot deel van de AVEVE winkels in België en wassen we voor een groeiende aantal (inter)nationale handelsstallen. Of je nu 1 deken bij ons wilt wassen of dat je 50 dekens hebt, wij zullen bij elke deken gaan voor het beste resultaat. We hebben inmiddels 170 inleverpunten waar je jouw paardendeken kunt laten wassen. Of je stuurt ze eenvoudig op via DPD Pakketshop.

Wij staan voor:

Gemak

De eenvoud van onze service levert jou als klant veel gemak op. Je kunt kiezen om je deken in te leveren bij 1 van de aangesloten winkels of om je dekens op te sturen met de DPD Pakketdienst. Heb je grote aantallen dan komen we de dekens ophalen. Zo is er altijd een dienst die bij je past.

Kwaliteit

Elke deken is anders en zal met persoonlijke aandacht en nauwkeurigheid worden behandeld. Onze medewerkers weten welke deken welke behandeling moet hebben om de kwaliteit te behouden. En dat vind je terug in de levensduur en het (draag)comfort voor het paard.

Volg ons op Social media

We delen op social media inspirerende plaatjes, tips en tricks rondom jouw paardendeken en houden je op de hoogte van de laatste aanbiedingen. Dus volg ons nu Facebook en Instagram om dit niet te missen!